If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги!вариатора ми е за смяна-трака страшно много,като дизел сам Искам да попитам след като го сменя с нов ще се подобри ли ускорението на колата ми?
Ами и аз да попитам той и моя трака,пускал съм даже тема за него,колко може да се кара така като си трака,преди да се смени с ремонтното комплектче.Има ли някакви лоши последствия ако не се смени веднага кат се разтрака.
Едните вариатори преди 99 с кита се решава проблема временно и пак почват да тракат след няколко хиляди километра и трябва да се сменя с нов а на другите след 99 работата става само с ремонтен комплект поне така са споделяли колеги от форума
Е ясно ама мене ме интересува ако се кара така както си трака без нищо да сменям имали лоши последствия.И колко може да се кара така,щот моя трака вече от около 1000 километра.
Е ясно ама мене ме интересува ако се кара така както си трака без нищо да сменям имали лоши последствия.И колко може да се кара така,щот моя трака вече от около 1000 километра.
Ми не ама само да не ти излезе някакъв прякор "тракалката" например
Спокойно, моя тракаше 10 000км докато се реша да дам 500лв. (с монтажа). Обаче бях чел, че дава отражение на вървежа, статиятя беше за Фиат ама те са със сходни двигатели.
Е можете ли да ми кажете точна цена на вариатора,и от каде мога да го взема в Русе.А аз съм и с едно масло сега BP 10x40 и сега ша го сменям мисля да сложа Селения 20К,дали няма да поотихне това тракане.
Е можете ли да ми кажете точна цена на вариатора,и от каде мога да го взема в Русе.А аз съм и с едно масло сега BP 10x40 и сега ша го сменям мисля да сложа Селения 20К,дали няма да поотихне това тракане.
Слагай тази Селения 20К Alfa-Romeo и ще поотихне сигорен съм
колега мисля че докато не се разглоби тоя вариатор не може да дават мнения за него и смяната му не е 120 лева поне не и в нашия град така че на твое място бих отворил и видял и ако е нужно за ден тои ще е тук и ще се монтира а ако е в приличен вид само с ремонтния кит ще си се сглоби и ще си караш колата за доста по малко пари а за маслото наистина сложи и 20к и сподели мнение
Comment